GREETING

face 01

INDORA életképek – GREETING

Hát ez csodálatos!
Nem láttam világosan, hogy egy bútorwebáruházban ki fog a BLOG menüre kattintani, de bíztam benne, hogy te köztük leszel!

OK, valójában ebben a pillanatban nem tudom, hogy ott ülsz a képernyő előtt, és a blogot olvasod, majd csak a napi, heti statisztikából fogjuk tudni, hogy á, az a 247-es, az lehettél te…
Most olyan vagy nekem, mint Schrödingernek a macskája – hogy természettudományos műveltségemet is megvillantsam ezzel a remek hasonlattal.
(Ha nem ismernéd a sztorit, akkor képzeld el, hogy egy dúsgazdag ismerősöd egy plázában a kezedbe nyomja az arany VISA kártyáját, hogy azt veszel, amit akarsz, de nem mondja meg a PIN-kódot. Amíg ki nem próbálod, egyszerre igaz, hogy mindent megvehetsz, meg az is, hogy semmit. Tök ugyanaz mint az említett macska téma, csak Schrödinger idejében nem volt még pláza meg bankkártya, ezért az öreg mérgesgázokkal és atomi bomlással operált.)

Mielőtt erről a blogról megszületett a döntés, nem kevés energiát és akaraterőt kívánt tőlem, hogy végignézzem a hazai bútorosok blogkínálatát. Azt nem tudtam meg, hogy mi a menő, de azt, hogy mit nem szeretnék, azt igen.
Ezen a felületen szeretnénk megmutatni neked, hogy nem azért foglalkozunk bútorokkal, mert „ezt dobta a gép”. Nekünk a lakberendezés a mániánk. De nem csak úgy, hogy okoskodunk róla, hanem tervezünk, csinálunk és beszerzünk bútorokat hozzá. Szeretnénk, ha tíz év múlva egy külföldi szakújságíró felkeres pár helyi családot, akkor az a benyomás alakulna ki benne, hogy Magyarországon tök jól néznek ki az otthonok. És persze azt is, hogy ezzel kapcsolatban az Indora neve is felmerüljön.

Ha itt olvasgatsz most, akkor vagy lakberendezés előtt állsz, vagy csak kéne egy konkrét bútordarab, mert kifogytál, kifogytatok a tárolóhelyekből, vagy jó ízlésed van és fogékonyságod is a szép bútorok iránt, és szeretsz a lakberendezés világában tallózni.
Én például nem nagyon veszek már bútort, viszont rendszeres látogatója vagyok az AD oldalnak, vagy a CÔ TÈMAISON -nak. Kell az embernek, hogy olyan enteriőröket nézegessen, amiket saját maga meg se merne csinálni, vagy nem tudná elképzelni magát és a családját benne, vagy…
A szépen berendezett otthonok motiválóak. Jó érzés bennük lakni, jobb a hangulat, meg jól is esik nézni őket.

Engem az Indora kínálatában az fogott meg, hogy a bútorok stílusa abba az irányba mutat, amit a világ jó ízléssel berendezett otthonaiban láthatunk, még sincsenek elszállva, se az áraikban, se a használhatóságukban. Akár egy kicsiny panel garzont is elképesztően jól be lehet rendezni Indorás bútorokkal.

Gyere vissza gyakran, nézegesd a bútorokat, olvasd a blogot! Előbb-utóbb feltűnik a kínálatban valami, ami úgy megdobogtatja a szíved, hogy nem bírsz neki ellenállni.

Mit szólnál pédául egy földre helyezett, lehajtós ajtajú szekrényhez?