Bemutatkozás

face 01

Helló, helló, helló mindenkinek!

El nem hiszitek, milyen hosszú ideje készülök keresztbe lépkedve lesétálni a revülépcsőn, ugyanis már jó rég eldőlt, hogy én lehetek az INDORA Bútor magyar hangja, csak még reszelgették a webshopot…:)

Mániám a lakberendezés, a lakásbelsők dekorációja. A finom részletek. Az ezerfiókos szekrények, a fa erezete, a jól eltalált arányok. Szerintem eléggé képben is vagyok ilyen ügyekben.
Amikor a bútorosokkal szóba került, hogy én csacsoghatnék itt nektek a bútoraikról, első dolgom volt megállni egy pillanatra és felemelni a mutatóujjamat: Heló. Nincs is áruházatok! De nem sokára lesz – válaszolták. Erre én felemeltem a másik mutatóujjamat is: Na, de mit fogtok árulni benne? Tudom, hogy az anyahajó cégetek már vagy harminc éve csinál bútorokat, de nem az egyszeri magyar vásárló csinos kis otthonába, hanem fényűző szállodák és komoly intézmények halljaiba, fogadótereibe, menő brókercégek süppedő padlószőnyeges irodáiba.

És az öltözőikbe is… – mondták, mintegy pontosítva fölszínes tájékozottságomat. Nem oszlatva azonban a bennem felmerülő kételyt azzal kapcsolatban, hogy ugyan mennyire vágyik a hazai lakástulajdonos minibárra, meg arra, hogy ha felemeli a telefont, a recepció jelentkezzen be.

Harmadik mutatóujjam nem lévén csak a fejem vetettem fel: És mit árultok majd benne? Mekkora bulinak ígérkezik ezeregyedik bútorkereskedőként piacra lépni? Mi több, van-e olyan bútor a földkerekségen, amit még nem lehet akár itthonról is megrendelni? – diadalittasan csípőre tettem a kezem, miközben felváltva néztem a marketinges és a kereskedelmi vezető szemébe. Éreztem, hogy ez betalált.

– Van! – válaszolták szinte egyszerre. – És az lesz a bolt neve, hogy INDORA!

Na, itt vagytok most, ez az első posztunk. Már úgy értem, hogy az enyém és a tiétek is…:)

Kövessetek be, lájkoljatok – ha tetszik ez a világ – és osszatok, mert szeretnék mindenkihez eljutni. Olcsón.

Ha az internetmarketingesek hagynák, még kétszer ennyit is mesélnék. Nem kispálya egy több ezer tételes bútorwebáruház beindítása, de sajnos ma csak a beköszönésre volt idő.

(Amikor megházasodtam, a párommal megfogadtuk, hogy olyan otthonunk lesz, amiben még 20 év múlva is szórakoztató lesz lehuppanni egy kanapéra és szétnézni. Sikerült.
Szerintem ezért lehetek itt.)